Politica de confidentilitate

Site-ul www.gifthunt.ro este proprietatea Preyam Design SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Napoca nr 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/1821/2017, CUI 37431495, adresa email: contact@gifthunt.ro

Site-ul www.gifthunt.ro este un site care ofera spre vanzare prin intermediul internetului cadouri, decoratiuni si produse personalizate.

Politica de confidentialitate de pe site s-a actualizat în conformitate cu regulamentul nr. 679/2016, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018. Consideram că este important să vă protejam confidenţialitatea şi să vă informăm cu privire la modul în care utilizam datele dumneavoastră personale.

1. Principii de protecţie a datelor

Colectarea datelor personale se va efectua numai în scopurile specificate, explicite şi legitime; Datele NU vor fi prelucrate de către terţi; Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă şi transparentă; Toate datele personale vor fi pastrate confidential şi stocate într-un mod de înaltă securitate; Datele personale nu vor fi partajate terţilor; Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea şi stergerea acestora, împotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cât şi de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Datele personale

Date personale înseamnă orice informaţie care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele personale includ informaţii ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume, adresă, adresă de e-mail, număr de telefon.

3. Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam include urmatoarele: Numele şi prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de livrare si facturare comenzi, numarul de telefon.

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

Ce colectăm și stocăm
În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!
De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
Procesăm plățile și prevenim fraudele
Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești
Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de 5 ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră
Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
Informații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.
Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

4. Scopul colectarii datelor personale

Informarea clienţilor privind validarea şi expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda prin folosirea postei electronice (e-mail) sau telefonic.

De asemenea, Preyam Design SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii partenere, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora şi numai în scopurile mentionate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi ca furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de plată/bancare si furnizorilor de servicii de curierat. Informaţiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Poliţie, Parchetul General, instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate şi vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopurile mai sus menţionate. Vom păstra informaţiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru oricare din scopurile menţionate mai sus. Accesul la datele personale este strict limitat personalului Preyam Design SRL, asociaţilor care deţin autorizaţia necesară şi nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

6. Securitatea procesarii Datele personale vor fi prelucrate/procesate în mod sigur şi se vor aplica şi menţine măsuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o reţea atît cât şi împotriva oricarei alte forme de procesare ilegală.

7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clienţii au dreptul de a solicita în orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, ştergerea sau restricţionarea procesării datelor colectate. Pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanţă.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obţine informaţii legate de datele personale, vă rugăm contactaţi-ne la adresa de email: contact@gifthunt.ro.